بازگشت به صفحه کامل

جلسه کارگروه اشتغال و کارآفرینی در دانشگاه صنعتی سیرجان با ذینفعان و مسولان اجرایی شهرستان برگزار گردید.

جلسه کارگروه اشتغال و کارآفرینی در دانشگاه صنعتی سیرجان با حضور نماینده محترم شهرستان (جناب آقای حسن پور)، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان (آقای مهندس الهامی)، ریاست دانشگاه و مدیران و معاونین حوزه های مختلف دانشگاه، نمایندگان دانشگاه و نهادهای مختلف شهرستان برگزار شد.

در این جلسه که روز چهارشنبه  1397/04/27 دانشگاه صنعتی سیرجان بر توسعه مرکز رشد در دانشگاه تاکید کرد و حمایت همه جانبه خود از کسب و کارهای دانش بنیان برای همه اقشار شهرستان را علان نمود.

مهندس الهامی افزود: «باید یک مرکز شتاب‌دهنده نیز در سیرجان راه‌اندازی شود تا بتوان کسب و کارهای حوزه IT را در شهرستان رونق بخشید.

نماینده محترم شهرستان سیرجان نیز حمایت همه جانبه خود از دانشگاه در ابعاد مادی و معنوی را اعلان نمود.

در ادامه نیز دانشگاه های مختلف دغدغه های خود را از هزینه های بالای تجهیزات، عدم هماهنگی بین سازمانها و ... بیان داشتند.